23 June 2015

Channel 7, Sukses absolutë në pasqyrimin live të procesit zgjedhor

Tv Kanal 7 edhe këtë herë e kurorëzoi me sukses pasqyrimin e zgjedhjeve lokale duke siguruar shikueshmëri absolute.Që prej orës 07:00 të mëngjesit të së dielës deri në orët e vona të mbrëmjes të së hënës ky televizion zhvilloi me sukses maratonën e transmetimeve Live të procesit të zgjedhjeve lokale 2015 si një traditë tashmë e realizuar prej vitesh. Nëpërmjet lidhjeve direkte të gazetarëve në terren dhe studios qëndrore të Tv Channel 7 nga cdo qendër votimi, pa harruar edhe lidhjet telefonike me burime nga KQZ-ja por edhe deklaratat e kandidatëve që garonin për bashkinë e qytetit të gurtë ky televizion i pasqyroi shikuesve të saj një informacion të plotë dhe të saktë dhe të drejtpërdrejtë sekondë pas sekonde. Një tjetër risi e Televizionit Kanal 7 për këto zgjedhje lokale ishte dhe transmetimi minutë pas minute i të rejave më të fundit nga procesi zgjedhor në Qarkun e Gjirokastërës nëpërmjet rrjeteve sociale të saj, si në faqen zyrtare në facebook të këtij televizioni Tv Channel 7 por edhe nëpërmjet infomacioneve të përditësuar cdo momentë në faqen e Web-it channel7gjirokaster.com klikueshmëria e së cilës flet për një shikueshmëri të lartë. Ndërkohë pas suksesit të arritur nëpërmjet raportimeve direkte nga cdo QV në qytetin e gurtë Tv Kanal 7 nisi dhe përfundoi po me sukses transemtimin direktë të procesit të numërimit KZAZ 78  në kohë reale të fletëve të votimit duke dhënë një panoramë të saktë të kandidatëve që garonin për postin e bashkiakut në cdo Bashki të Qarkut të Gjirokastrës deri në verdiktin final të këtyre zgjedhjeve. Traditën e transmetimit Live të procesve zgjedhore Tv Kanal 7 e servirë për shikuesit e këtij ekrani që prej 2005 si i vetmi televizion që të jep këtë mundësi duke e mbajtur të informuar shikuesit për cdo zhvillim dhe me të rejat më të fundit.Një sfidë e kurorëzuar me sukses edhe për këtë vit.

No comments:

Post a Comment