Rreth Nesh

Tv channel 7 lindi ne Gjirokaster rreth 10 vite me pare si pasion i  dy gazetareve per te dhene kontribut ne gazetari ne rajonin jugor.17 Qershori eshte starti i nje beteje mediatike e ketij ekrani qe gjate rrugetimit te tij njohu shume veshtiresi. Qe ne nisje te tij ambicja qe per nje gazetari profesionale ne sherbim te komunitetit dhe per kete dhenia e lajmit pa ngjyra politike ka qene objektiv qe mbahet edhe ne ditet e sotme. Godina e ketij tv gjendet ne ish ndermarrjen e veshjeve NPV ne rrugen nacionale Gjirokaster- Kakavie ne katin e dyte.Aktualisht jane duke u strukturuar ambjentet e Radio channel 7,nje tjeter ambicie qe pak nga pak po merr forme.













No comments:

Post a Comment