24 January 2015

Tavo kunder testimit te mjekeveTestimi i mjekeve për një mjek si Vangjel Tavo është një nismë e ministrit Beqaj dhe jo një reformë e qeverisë. I pyetur në Gjirokastër për këtë cështje Tavo u shpreh kundër kësaj nisme sipas tij testimi mund të jetë i vlefshëm për mjekët e rinjë jo për të tjerët që kanë një jetë që testohen .
Po sipas Tavos është Urdhri i mjekut ai që teston mjekët dhe ky testim shmang në mënyrë të padrejtë urdhrin e mjekut. Edhe në Gjirokastër mjekët e spitalit të këtij qyteti e kanë kundërshtuar testimin madje shumë prej tyre kanë deklaruar se janë të gatshëm të lënë vendin e punës dhe nuk pranojnë të testohen nga njerëz që nuk kanë lidhje më mjekësinë.

No comments:

Post a Comment