10 August 2013

Pala Greke ne kakavie rikthen problemin e kompjuterave

Pala Greke ne piken kufitare te Kakavies ka nderprere punen si shkak i nje difekt ne sistemin kompjuterik.Prej ores 10:00 deri ne oren 12:50 minuta pika kufitare e Kakavies ka qendruar e paralizuar. Reth ores 12:50 policia njofton per nje stabilizim te situates dhe nisjes se levizjes normalisht ne te dyja krahet . Nga ana tjeter u vu re dhe nje rritje e numrit te emigranteve qe hyjne ne territorin shqiptar pasi deri tani kane hyre 6550 shtetas dhe 1100 mjete. Pala Shqiptare eshte duke punuar me 7 sportele ne hyrje dhe 4 sportele ne hyrje,ndersa pala greke eshte duke punuar me 3 sportele ne hyrje dhe po aq ne dalje. Pas kalapsit prej tre oresh duket se ne kete pike kufitare po kthehet normaliteti dhe levizja e lire.

No comments:

Post a Comment