11 March 2015

Gjirokastër, Tritan Shehu: PD do t’i shkojë deri në fund dekriminalizimiGjirokastra nuk është një bastion i PS-së por një bastion i demokracisë , kulturës dhe vlerave është shprehur në një deklaratë për mediat anëtari i kryesisë së Partisë Demokratike, Tritan Shehu. Sipas tij keq qeverisja e thellë që Gjiriokastrës i është bërë ndër vite do t’i jepet fund në këto zgjedhje lokale duke shprehur bindjen se PD-ja do të jetë forca fituese, pasi sipas tij populli i këtij qyteti do të mbështesë vlerat dhe asiratat e tij.
Duke u ndalur tek procesi i dekriminalizimit të vendit dhe protesta e 12 marsit z.Shehu theksoi se Partia Demokratike do t’i shkojë në fund këtij procesi, ndërsa ftoi demokratët t’i bashkohen protestës të së enjtes.Tritan Shehu rikthehet në Gjirokastër pas shume vitesh, edhe pse mbetet nje figurë e diskutuar ai menaxhimin e fushatës në Gjirokastër e ka cilësuar si një rikthim në shtëpi.

No comments:

Post a Comment