09 February 2015

Dëmet e energjise elektrikeMëse 10 ditë pa energji elektrike fshatrat e Koumnës Antigone në Gjirokastrër dhe askush nuk kujtohet për ta. Edhe ato pak orë kur ka ardhur energji elektrike ishte e ngjashëm me një qiri të dobët duke i shkaktuar banorëve dëme të pa riparueshme.
Vetë banoroët shprehen se shumë pajisje elektrike por edhe ushqime u janë prishur ndërkohë që nuk kanë se ku të ankohen për këtë problem. Ndonëse janë model në pagimin e faturave të energjisë elektrike banorët e kësaj zonë prej kohësh janë të persekutuar për shkak të mungesës së vazhdueshme të energjis elektrike.Nëse interesohesh pranë OSHEE-së do të mësosh se ka një sërë difektesh, një përgjigjie që është e njënjtë si në sitnë dimri ashtu edhe në verë, cka vë në pikëpyetje nëse do të marrin ndonjherë ose jo furnizmim të regullt të energjisë elektrike këta banorë

No comments:

Post a Comment