20 January 2015

Papa: Minoriteti bashkuar në garë për tre bashki

                                                                                   
Pak ditë pas zgjedhjes në krye të organizatës së minoritetit grek Omonia" Leonidha Papa shprehet në një intervistë për tv channel 7 se një nder sfidat e tij mbetet bashkimi dhe mbrojtja e të drejtave të minoritetit etnik grek .Ai konfirmon gjithashtu se në zgjedhjet lokale do të marrin pjesë në tre bashki edhe pse e kanë kundërshtuar reformën territoriale.
Pika më e rëndësishme për të është orientimi i të gjithë minoritetit në një pikë pasi sipas tij prej vitesh i ndajnë votat në parti të ndryshme politike.Minoriteti do të ketë garën e tij në tre bashki përsfshi dhe peshën e tij në bashkinë e Tiranës.Lidhur me koalicionin qeverisës Papa shprhehet se OMonia nuk ka mbajtur një qëndrim për këtë dhe sëbashku me PBDNJ do të bëjnë kualicion në interes të minoritetit etnik Grek

No comments:

Post a Comment