16 December 2014

Ristani takim ne Gjirokaster me biznesin

                                                                     Sekretari i pergjithshem i partise Demokratike Arben Ristani ka zhvilluar nje takim inspektimi ne tregun e qytetit te Gjirokastres. drejtuesi i PD ka kerkuar opinionin e tregtareve te qytetit lidhur me ecurine e blerjeve si dhe situaten e fitimit per personat qe ushtrojne keto aktivitete ne Gjirokaster. Tregtaret jane shprehur mjaft te pakenaqur me ecurine e punes ne treg dhe kane deklaruar se te pakten ne kater pese muajt e fundit fuqia bvlerese dhe si rrjedhoje edhe fitimi ka persuar nje renie drastike. Ata kane theksuar se nuk  mund te sigurojne dot te ardhurat e nevojshme per te mbajtur familjet e tyre. "Po te shtosh edhe problemet e tjera familjare atehere situata jone eshte ne kushte emergjente", pohojne tregtaret.Nga ana e tij Ristani ka theksuar se renia e fuqise blerese dhe shtimi i varferise eshte pasoje e politikave te gabuara qe po ndjek qeveria lidhur me ecurine ekonomike. Sipas Ristanit vizioni i Partise Demokratike per zhvillim, do ta rimekembe shume shpejt vendin.Ne kete inspektim, sekretari i pergjithshem i Partise Demokratike shoqerohej nga kreu lokal i kesaj force, Roland Bejko.

No comments:

Post a Comment