29 November 2014

Emisioni stop ne channel 7Emision i përjavshëm Stop në channel 7 trajtojtoi mbrëmjen e kësaj të Premte cështjen e mungesës së vazhdueshme të gjakut dhe rëndësinë përse duhet të dhurojmë Gjak. Të ftuar në studio mjek specialist të spitalit Rajonal Omer Nishani si dhe Kordinatorja e Kryqit të kuq për shqipërinë pa haruar edhe vullnetarë të cilët kanë rëfyer eksperiencën e tyre.
Çdo vit në botë bëhen 92 milionë dhurime, por 30 milionë persona e bëjnë vetëm një herë dhe pastaj nuk e përsërisin më këtë përvojë.Ky ka qenë edhe qëllimi i kryesor i këtij emisioni pasi duke dhuruar gjak ne jemi në gjendje të shpëtojmë një jetë. Emisioni Stop në Channel7 rikthehet serisht me një tjetër temë.

No comments:

Post a Comment