28 February 2013

Komunikimi Online i tv channel 7Fushata e parakohshme e zgjedhjeve te 23 Qershorit ne vend ka nisur mjaft e ashper aq sa te krijohet bindja se jemi ne muajin Maj dhe jo ne Shkurt rreth 3- muaj larg 23 Qershorit. Per kete fakt tv channel 7 prej gati 2 javesh ka lancuar nje tjeter ure komunikimi me shikuesit e vet. Ne faqen Online channel7gjirokaster.blogspot.com rreth 1259 vizitore kane ndjekur informacionet hap pas hapi nga vendi dhe bota por edhe rrubrikat kulturore kane shfaqur mjaft interes. Vizitoret jane bere gjithashtu pjese e sondazhit te lancuar nga tv channel 7,Cila eshte partia qe ka nisur me ashper fushaten e parakohshme?
Me 66% te votave ne vend te pare renditet Partia Socialiste e pasuar nga Partia Demokratike dhe Aleanca Kuq e Zi me 11% te votave. Ky sondazh do te qendroje i hapur edhe per 7 dite ,per te vijuar me pas me nje tjeter pyetje. Kjo menyre, shihet si alternative e suksesshme per tu njohur ne kohe reale me opinion e publikut dhe per te njohur praprakisht me rezultatin e 23 Qershorit Komunikimi me publikun mbetet nje pike kyce per tv channel 7.

No comments:

Post a Comment