08 January 2015

Gjirokastra nen pushtetin e akullit

                                                                               Ulja e ndjeshme e temperaturave ka rikthyer problemin e akujve ne kalldrem ne qytetin e gurte te Gjirokastres. Si shkak i ujrave qe derdhen pa kontroll neper disa akse te brendshme te ketij qyteti jane kthyer ne rrezikshmeri serioze per cdo qytetar. Shefi i sherbimeve prane bashkise Gjirokaster z Dasho Sejdo beri me dije per tv channel 7 se problemet e shfaqerua jane te njohura per kete bashki dhe jane evidentuar te gjitha akset problematike, ku po procedohet me hedhjen e kripes.Temperaturat disa grade nen zero ne qytetin e gurte pervec problemit te derdhjes se ujit nga depozitat kane shtuar edhe problemin e carjes se tubacionit te ujit ne disa lagje duke shtuar edhe me teper akullin me rruge te cilat jane bere  shkak i demtimit te qytetareve kjo edhe si pasoje e pjeseresise qe ka vet ky qytet. Qarkullimi kryesisht ne oret e para te dites eshte i rrezikshme jo vetem per kembesoret ,por edhe drejtuesit e mjeteve ne kete qytet.

No comments:

Post a Comment