07 January 2016

Akuza ndaj policisë së Gjirokastrës: Janë rrahur të pranojne fajin

Arrestimi i dy te rinjve per vjedhjen e nje shume te konsiderueshme parash ne nje lavazho ne Gjirokaster bërë publik nga policia vetëm një ditë më parë ka sjelle reagimin e familjareve te dy vellezerve te akuzuar nga policia. Nena e dy vellezerve te shoqeruar, Merita Kuci, shprehet per tv channel 7, se policia i ka ndaluar djemte e saj si dhe punetorin e tyre rreth 20 dite pas ngjarjes, nderkohe qe deklaron se leket e pretenduara si te sekuestruara nga policia, jane dorezuar prej saj pasi jane terhequr nga depozita ne emer te saj prane nje banke te nivelit te dyte. Kuci tregon se djemte jane detyruar te pranojne nje veper penale pas dhunes se ushtruar ne ambientet e policise se Gjirokastres.Ushtrimin e dhunes e konfirmon edhe nje prej vellezerve Kuci, pikerisht  Ermiri. Ne mikrofonin e tv channel 7 ai shpjegon se megjithese eshte arrestuar se bashku me vellain dhe punetorin e tyre, eshte lene i lire pa asnje shpjegim edhe pse eshte dhunuar gjate marrjes ne pyetje pa pranine e nje avokati.Familjaret e djemeve te arrestuar, kerkojne zbardhjen e ngjarjes dhe lirimin sa me te shpejte te djemve te akuzuar.

No comments:

Post a Comment