15 December 2015

perplasjet ne keshill bashkiak i gjirokastres

Keshilli i bashkisë zhvilloi mbledhjen e funditë këtij viti i cili u shoqërua me shumë debat që në momentin e pare . Temë debati ka qenë edhe dhënia e titujve të nderit është dhënë pa miratim të këshillit të bashkisë. Sipas përfaqësuesit të këshilltarëve të djathtë Roland Bejko tha ky këshill ka rënë.Një tjetër cështje e nxehetë ka qenë edhe cështja e dhënies së bursave një cështje e cila është kërkuar të shoqërohet me më shumë dokumentacion për të parë meritën epërfituesve.Plani i zhvillimit ishte nje tjeter cestje e debatuar e cila sipas këshilltarëve të djathtë  nuk përmbante elementë për zhvillimin e sportit dhe kulturës ,por mbi të gjitha duhet të jëtë një plan i integruar dhe ti shmangen disa kritere dhe detyrime që vijnë nga mbrojtja e ambjentit

No comments:

Post a Comment