19 August 2013

Greqia "merr hak" tek shqiptarët në kufi

Greqia “hakmerret” për marrjen e godinës së Pallatit të Kulturës në Përmet e cila ishte kthyer në kishën e Shën Marisë së Pazarit  - See more at: http://www.shqiptarja.com/home/1/kisha-e-permetit-greqia-merr-hak-tek-shqiptaret-ne-kufi-172431.html#sthash.U5vLHDm2.dpuf
Greqia “hakmerret” për marrjen e godinës së Pallatit të Kulturës në Përmet e cila ishte kthyer në kishën e Shën Marisë së Pazarit  - See more at: http://www.shqiptarja.com/home/1/kisha-e-permetit-greqia-merr-hak-tek-shqiptaret-ne-kufi-172431.html#sthash.QH5yxhOs.dpuf
Greqia “hakmerret” për marrjen e godinës së Pallatit të Kulturës në Përmet e cila ishte kthyer në kishën e Shën Marisë së Pazarit  - See more at: http://www.shqiptarja.com/home/1/kisha-e-permetit-greqia-merr-hak-tek-shqiptaret-ne-kufi-172431.html#sthash.QH5yxhOs.dpuf

Greqia “hakmerret” për marrjen e godinës së Pallatit të Kulturës në Përmet e cila ishte kthyer në kishën e Shën Marisë së Pazarit brenda 24 orësh policia greke  ne Kakavie ka kthyer mbrapsht qindra shqiptarë me pretendimin se nuk kishin garancinë financiare prej 1500 euro për ditët e qëndrimit në Greqi.Disa shqiptarët kanë mundur të hyjnë në tokën greke vetëm pasi kanë  tërhequr nga bankomatët e vendosur në Kakavijë shumën e kërkuar nga policia kufitare."Mbi 220 shqiptarë nuk janë lejuar të hyjnë në tokën greke nga policia kufitare e Greqisë.
Jo vetëm kaq shqiptarët që udhëtonin me autobusë dhe kishin pasaporta biometrike të rregullta,  janë lënë në  pritje të gjata deri në 6 orë për të hyrë në tokën helene . Gjatë natës pala greke punonte vetëm me dy sportele duke bërë 1 orë pushim dhe një orë punë.  Garancia financiare është një rregull i vendosur për çdo shqiptar që udhëton në zonën Shengen, por në shumicën e rasteve nuk është kërkuar në autorietet greke, dhe besohet se ky “acarim” i grekëve e ka origjinën tek marrja e godinës së Pallatit të Kulturës e kthyer në Kishë në Përmet.”Kishën që e sekuestruat do t’ju bjerë mbi ju. U kthyet sërish në kohën e komunizmit duke prishur kishat. Gjithmonë këto probleme do të keni po nuk kthyet kishën.  Ju do ta pësoni”- mësohet t'u kenë thënë policët grekë shqiptarëve.
- See more at: http://www.shqiptarja.com/home/1/kisha-e-permetit-greqia-merr-hak-tek-shqiptaret-ne-kufi-172431.html#sthash.SuMuo30b.dpufGreqia “hakmerret” për marrjen e godinës së Pallatit të Kulturës në Përmet e cila ishte kthyer në kishën e Shën Marisë së Pazarit 
- See more at: http://www.shqiptarja.com/home/1/kisha-e-permetit-greqia-merr-hak-tek-shqiptaret-ne-kufi-172431.html#sthash.SuMuo30b.dpuf- See more at: http://www.shqiptarja.com/home/1/kisha-e-permetit-greqia-merr-hak-tek-shqiptaret-ne-kufi-172431.html#sthash.SuMuo30b.dpuf
Greqia “hakmerret” për marrjen e godinës së Pallatit të Kulturës në Përmet e cila ishte kthyer në kishën e Shën Marisë së Pazarit  - See more at: http://www.shqiptarja.com/home/1/kisha-e-permetit-greqia-merr-hak-tek-shqiptaret-ne-kufi-172431.html#sthash.QH5yxhOs.dpuf

No comments:

Post a Comment