13 February 2015

Kelcyre te permbyturit pa ndihma

Banorët e qytetit të Këlcyrës disa ditë pas përmbytjeve po përballen me kushte të vështira jetese për shkak të dëmeve që kanë pësuar shtëpitë e tyre. Vetë banorët shprehen se shtëpitë janë kthyer në të pa banushme për shkak të ujit që ka vërshuar brenda tyre  duke shkatërruar dhe nxjerrë jashtë përdorimit cdo orendi .Nga ana tjeter ata theksojnë se janë ankuar disa here tek kryetari I bashkisë së qytetit për situatën e krijuar, por deri tani janë përballur vetëm me indiferencë.Në një apel drejtuar kryeministrit Rama banorët e prekur nga përmbytjet në qytetin e Këlcyrës kërkojnë të merren masa për këtë emergjencë, pasi jetesa e tyre në  situatën e krijuar është e pa mundur.Aktualisht Shqipëria është duke treguar solidaritet me familjet e përmbytura dhe ndihmat po vijnë ngado cka të bën të dyshos përse këta banorë janë harruar.

No comments:

Post a Comment