18 October 2014

Pala greke kthen mbrapsht Shqiptaret

                                                                                     
Nuk kaloi shume nga ndeshja Serbi -Shqiperi ku u shfaq droni me shqiperine e madhe etnike dhe ka ardhur edhe reagimi I shtetit Helene I cili ka kthyer mbrapsht nepermjet pikes kufitare te Kakavies rreth 300 Shqiptare ne 4 ditë. Vetem sot numerohen 50 te kthyer te cilet nuk jane njohur me arsyen e vertet perse jane kthyer nga policia greke. Te pafuqishem perballe ketij realiteti ata kerkojne nderhyrjen e shtetit shqiptare pasi vetem ai mund te mbroje te drejtat e tyre.Mjaftoi nje banderol që përvec Serbisë të reagojë ashpër me shqiptaret edhe Greqia ,nje vend antarë I BE I cili me sa duket vazhdon te shoqerohet nga makthet e te shkuarës edhe pse Shqipëria nuk ka pretenduar kurrë kthime territoresh.

No comments:

Post a Comment