08 September 2014

Meta feston 10 vjet LSI ne Gjirokaster

                                                                               

Në 10-vjetorin e krijimit të Lëvizjes Socialiste për Integrim  kreu i kësaj partie z.Ilir Meta zgjodhi te festoje edhe ne gjirokaster me mbeshtetesit e kesaj partie duke u mbeshtetur ne te njejten axhende si ne te gjithe vendin me karakter sociaI.
Shoqruar nga  deputetit Vangjel Tavo si dhe prefektja Zamira Rami , fillimisht meta u ndal në Qëndrën Sociale “Vatër e Ngrohët” ku shpërndau dhurata dhe artikuj shkollorë për fëmijët e kësaj qëndre në prag të nisjes së vitit të ri shkollorë, ndërkohë qe garantoi mbështetjen e institucioneve shtetërore për të gjitha shtresat në nevojë. Gjatë qëndrimit në qytetin e gurtë, Meta pa nga afër edhe angazhimin e të rinjëve te LRI ne kontributin e tyre  në  pastrimin  e  mjedisit  në  rrugën që  të çon  në  dy monumente të qytetit të gurtë “ Urën e Ujesjellësit të Ali Pashës”  dhe në “Murin e Thate”.

No comments:

Post a Comment