06 February 2013

Shkolla profesionale Thoma Papapano

Shkolla e mesme profesionale thoma papapano ne gjirokaster kete vit per here te pare do te perballet me maturen shteterore. Jane 24 maturante te ndare ne dy profile 1-sherbime transporti dhe 2- instalues te sistemit hidraulik. pergatitjet per maturen shteteore per keta nxenes ka nisur me kohe pasi mbajne mbi vete rezultatet e matures se pare shteteore per kete shkolle . Nje vit me pare nga kjo shkolle dolen 18 maturante nga te cilet 14 siguruan nje vend ne shkollat e larta.
Shkolla e mesme thoma papano po i rikthehet lavdise se dikurshme perpara viteve 1997.

No comments:

Post a Comment