15 September 2014

Nis viti i ri shkollor 2014- 2015

                                                                            

Ashtu si ne te gjithe vendin edhe ne Gjirokaster arsimi I mesem dhe 9 vjecar nisi vitin e ri shkollor 2014-2015.Te gjitha shkollat e ketij qytei ishin dekoruar si per feste ku ne qender te mikpriste tabela “Miresevini te dashur nxenes” Tv channel 7 ndoqi nga afer ceremonin e mireseardhjes ne shkollen 9-vjecare “Koto Hoxhi” ku mikprisnin nxenesit jo vetem mesues te kesaj shkolle por edhe mesues veteran si dhe Drejtoresha e DAR Lindita Rova.
Ne fjalen pershendetese drejtori I kesaj shkolle Vezir Mama garantoi nxnesit se per kete vit do te kene me shume mbeshtetje per te ecur perpara .Si ish nxnese e kesaj shkolle drejtoresha e DAR tha se ne ndryshim me vitet e tjera mesuesit do te jene nje mbeshtetje e madhe per nxenesit .Mesuesja veterane Tonina Hido me kenaqesi gjendet prane nxenesve ne breza ne diten e pare te shkolles per ti uruar nje nisje sa me te mbare te sfidave te veshtira te arsimit .

No comments:

Post a Comment