12 November 2014

Bime kunderpergjigjet: Pronarët do të shpërblehen në bazë të ligjit

                                                                                  

Pak ditë më parë Partia Demokratike akuzoi kryetarin e bashkisë Gjirokastër për zaptim të pronave të familjes Çabej në zonën turistike të Viroit, si dhe hapjen e një cështje penale për kryebashkiakun Bime. Sot z Bime fal interesit të medias zgjodhi të flasë për këtë ceshtje duke deklaruar se e vërteta është krejt tjetër.Aktualisht në pikën turistike të Viroit janë duke u kryer punime kolosale që do ta kthejnë këtë pikë në shërbim jo vëtëm të gjirokastritëve, por të gjithë zonës.

No comments:

Post a Comment