03 October 2014

Gjirokastër, drejtoresha e Shërbimit Social takim me administratorët social
Prioritet i Ministrisë së Cështjeve Sociale mbeten 3 reforma të rëndësishme, reforma ekonomike, reforma e aftësisë së kufizuar dhe reforma e shërbimeve sociale. Për të ndjekur nga afër punën e Drejtorisë së Shërbimit Social ka mbëritur në Gjirokastër drejtoria e përgjithshme e shërbimit social Etleva Bisha, e cila tha se takimi me administratorët socialdo të kthehet në grafik pune një herë në muaj për të parë nga afër se cfarë nevojitet për të përmirësuar shërbimin social në të gjithë vendin.Në takimin e organizuar në ambjentet e prefekturës Gjirokastër merrnin pjesë përfaqësues komunash dhe bashkish, si dhe grupe interesi në Qarkun e Gjirokastrës të cilët në këtë tryezë ngritën probelematikat që hasen përditë.Shërbimi Social dhe reforma thelbësore të shihen si immediate pasi në shumë raste kanë marrë ndihmë ekonomike ata persona që nuk iu takon.

No comments:

Post a Comment