11 August 2013

Gara sportive ne minoritet


Komuna e Dropullit te Siperm ne Gjirokaster i dha star aktivitetit sportiv ne kuader te muajit gusht. Ne kete akativitet organizohen ndeshje sportive ne Futboll, Basketboll dhe Volejboll mes ekipeve te fshatrave te kesaj komune. Interesante eshte fakti se pjese e ekipeve perfaqesuese ishin perfaqesues te fshatrave te moshave te ndryshme duke perfshire ketu edhe ekipe me femra.
Aktiviteti eshte mbeshtetur nga Amstel nga Kosta Sotiri prezent ne kete aktivitet ,Elka dhe mjaft biznese te zones. Ne daten 18 Gusht do te jete finalja e madhe por duhet theksuar se pervec kupave fituesit do te marrin edhe medalje ne flori e bronc. Per kryetarin e komunes eshte i rendesishem fakti se kthimi i rinise prane familjeve te tyre do te thot gjalleri. Nga ana tjeter konsulli Grek ne Gjirokaster Nicholas Kotrokoisu tha te prnishme se ju duhet ta mbani gjalle kete zone pasi jeni Europianet e pare te Shqiperise . Ky aktivitet do te kthehet ne nje tradite.

No comments:

Post a Comment