13 August 2013

Aksion për bllokimin e makinave me pleh dhe boteve me ujë që hyjnë në Lazarat Aksion për bllokimin e makinave me pleh dhe boteve me ujë që hyjnë në Lazarat për kultivim kanabisi.

Bllokohen 5 kamjonë me pleh dhe ujë.Shoqërohen në Komisariatin e Policisë Gjirokastër 58 shtetas që udhëtonin në drejtim të Lazaratit dhe nga informacionet që ne disponon policia  do të shkonin për të punuar në kultivimin e kanabisit.Prej orës 06.00 të mëngjezit të sotëm , Efektivët e policisë së Komisariatit të Policisë Gjirokastër në bashkëpunim  me efektivët e Komisariatit të Policisë Rrugore Gjirokastër kanë nisur aksionin për bllokimin e boteve me ujë e pleh që hyjnë në Lazarat për të kultivuar kanabis.Gjithashtu edhe për të bllokuar puntorët që hyjnë në Lazarat që nga informacionet tona që disponojmë këta shtetas punojnë për të kultivuatr kanabais.


Operacioni vijon ende

No comments:

Post a Comment